Life in Him > Jukka Mäkikangas

Jukka lähti Suomesta teini-ikäisenä ja päätyi huumeaddiktiksi hyvin nuorena.
Hän pakeni jatkuvasti jotain; itseään. Hän päätyi Göteborgin kaduille Ruotsiin ja elämä oli aivan sotkussa. Kun hänet viimeisen kerran laitettiin vankilaan, hän päätti että nyt se loppuu. Hän sanoi Jeesukselle, että jos tämä on se josta ihmiset puhuvat, hän tahtoo elämänsä muuttuvan. Välittömästi Jukka sai kokea Jumalan voiman sellissään. Tämä tapahtui vuonna 1990. Jukka on työskennellyt 20 vuotta kodittomien ja addiktien parissa. Pontus J. Back tapasi Jukan Göteborgissa Ruotsissa.

Life in Him

Ohjelman tuottaja ja juontaja on Pontus J. Back, joka matkustaa eri puolilla maailmaa tavaten paljon mielenkiintoisia ihmisiä koskettavine elämäntarinoineen ja todistuksineen Jeesuksen muuttavasta voimasta.
Pontus on evankelista ja rock-muusikko, joka kiertää maailmalla kuvaten samalla tapaamiensa henkilöiden mielenkiintoisia elämäntarinoita. Pontus on entinen moottoripyöräilijä, joka nykyään on kiinnostunut jenkkiautoista. Sarjassa tavataankin paljon sekä moottoripyöräilijöitä että jenkkiautojen harrastajia. HUOMIO! Etsimme tälle ohjelmasarjalle vapaaehtoisia kääntäjiä, sekä englanti-suomi että ruotsi-suomi -jaksoille. Ota yhteyttä: heidi.asikainen(at)tv7.fi Kirjoita otsikkokenttään "KÄÄNTÄJÄ"

Life in Him (Sarja) »
Henkilökuvat (Kategoria) »