Life in Him > Eduardo Juarez 1/2

Eduardo kasvoi helluntailaisessa kodissa. Hänellä ei koskaan ollut isähahmoa ja häntä oli myös hyväksikäytetty lapsena.
Eduardo tunsi kirkon ja kasvoi sen yhteydessä. Myöhemmin alettuaan kapinoida hän pakeni maailmaan ja sen vaaroihin. Hän tiesi aina Jumalasta, mutta Jeesus ei ollut hänessä, kunnes hän eräänä päivänä luovutti melkein kaiken. Kuusi vuotta myöhemmin päätettyään tehdä itsemurhan, hän sai vastaanottaa tiedon sanan vuonna 2008 Lakelandin herätyksessä. Tässä ensimmäisessä jaksossa Eduardo avaa sydäntään ja kertoo, miten hän tuli ristin luo.

Life in Him

Ohjelman tuottaja ja juontaja on Pontus J. Back, joka matkustaa eri puolilla maailmaa tavaten paljon mielenkiintoisia ihmisiä koskettavine elämäntarinoineen ja todistuksineen Jeesuksen muuttavasta voimasta.
Pontus on evankelista ja rock-muusikko, joka kiertää maailmalla kuvaten samalla tapaamiensa henkilöiden mielenkiintoisia elämäntarinoita. Pontus on entinen moottoripyöräilijä, joka nykyään on kiinnostunut jenkkiautoista. Sarjassa tavataankin paljon sekä moottoripyöräilijöitä että jenkkiautojen harrastajia. HUOMIO! Etsimme tälle ohjelmasarjalle vapaaehtoisia kääntäjiä, sekä englanti-suomi että ruotsi-suomi -jaksoille. Ota yhteyttä: heidi.asikainen(at)tv7.fi Kirjoita otsikkokenttään "KÄÄNTÄJÄ"

Life in Him (Sarja) »
Henkilökuvat (Kategoria) »