Life in Him > Harley Lamoureux aka Coconut Harley

Harley kasvoi Jacksonvillessa, Floridassa yhdessä ystäviensä kanssa, joista osa kuului alkuperäisen Lynyrd Skynyrd´n kokoonpanoon.
Hän oli nuorena kristitty, mutta ajautui kauemmas kristittyjen rakkauden ja ymmärryksen puutteen takia. Hän koki löytävänsä enemmän yhteyttä ja kaveruutta huume- ja musiikkimaailmasta, ja hankki kuuluisuutta rock- ja country -bändeillä. Hänen päädyttyään vankilaan, Lynyrd Skynyrd järjesti hyväntekeväisyyskonsertin hänen vapauttamisekseen. Hän oli itse sitä mieltä, ettei palaa vankilaan enää koskaan. Harleyn elämä on nyt muuttunut Jeesuksen ansiosta ja hän kiertää edelleen vankiloissa, mutta sanoma mukanaan. Huumeiden toimittamisen sijaan hän toimittaa kristillisiä t-paitoja ja Jumalan rakkautta.

Life in Him

Ohjelman tuottaja ja juontaja on Pontus J. Back, joka matkustaa eri puolilla maailmaa tavaten paljon mielenkiintoisia ihmisiä koskettavine elämäntarinoineen ja todistuksineen Jeesuksen muuttavasta voimasta.
Pontus on evankelista ja rock-muusikko, joka kiertää maailmalla kuvaten samalla tapaamiensa henkilöiden mielenkiintoisia elämäntarinoita. Pontus on entinen moottoripyöräilijä, joka nykyään on kiinnostunut jenkkiautoista. Sarjassa tavataankin paljon sekä moottoripyöräilijöitä että jenkkiautojen harrastajia. HUOMIO! Etsimme tälle ohjelmasarjalle vapaaehtoisia kääntäjiä, sekä englanti-suomi että ruotsi-suomi -jaksoille. Ota yhteyttä: heidi.asikainen(at)tv7.fi Kirjoita otsikkokenttään "KÄÄNTÄJÄ"

Life in Him (Sarja) »
Henkilökuvat (Kategoria) »