Life in Him > Real Childrens Ranch in Okeechobee, Florida

Viime Floridan-vierailuni aikana minulla oli mahdollisuus viettää päivä The Real Childrens Ranch -tilalla Okeechobeessa.
Tämä ihana paikka on tarkoitettu lapsille, jotka syystä tai toisesta eivät voi asua omassa kodissaan. Työntekijät tekevät kaikkensa antaakseen lapsille tulevaisuuden. Tässä jaksossa kuulet 50-luvulta asti toimineen tilan historian, ja teemme kierroksen farmilla. Näet myös joitakin eläimiä sekä klippejä hetkistä, joissa meillä oli etuoikeus todistaa Jeesuksesta.

Life in Him

Ohjelman tuottaja ja juontaja on Pontus J. Back, joka matkustaa eri puolilla maailmaa tavaten paljon mielenkiintoisia ihmisiä koskettavine elämäntarinoineen ja todistuksineen Jeesuksen muuttavasta voimasta.
Pontus on evankelista ja rock-muusikko, joka kiertää maailmalla kuvaten samalla tapaamiensa henkilöiden mielenkiintoisia elämäntarinoita. Pontus on entinen moottoripyöräilijä, joka nykyään on kiinnostunut jenkkiautoista. Sarjassa tavataankin paljon sekä moottoripyöräilijöitä että jenkkiautojen harrastajia. HUOMIO! Etsimme tälle ohjelmasarjalle vapaaehtoisia kääntäjiä, sekä englanti-suomi että ruotsi-suomi -jaksoille. Ota yhteyttä: heidi.asikainen(at)tv7.fi Kirjoita otsikkokenttään "KÄÄNTÄJÄ"

Life in Him (Sarja) »
Henkilökuvat (Kategoria) »