Life in Him > Mark Mason

Virginiasta kotoisin oleva Mark eli huume-elämää, mutta päätyi kuitenkin myöhemmin poliisin uralle.
Jumalalla oli kutsu hänen elämälleen, ja hän aloitti nuorena pastorina. Perustettuaan kirkon hän antoi sen uusien johtajien hoiviin ja aloitti vaimonsa kanssa "musiikkimissionääreinä". He tekevät yhteistyötä eri palvelujärjestöjen kanssa ja Music For The Soul Ministries on yksi niistä. Haastattelu tehtiin Daytona Bike Week -tapahtuman aikana Floridassa 2014.

Life in Him

Ohjelman tuottaja ja juontaja on Pontus J. Back, joka matkustaa eri puolilla maailmaa tavaten paljon mielenkiintoisia ihmisiä koskettavine elämäntarinoineen ja todistuksineen Jeesuksen muuttavasta voimasta.
Pontus on evankelista ja rock-muusikko, joka kiertää maailmalla kuvaten samalla tapaamiensa henkilöiden mielenkiintoisia elämäntarinoita. Pontus on entinen moottoripyöräilijä, joka nykyään on kiinnostunut jenkkiautoista. Sarjassa tavataankin paljon sekä moottoripyöräilijöitä että jenkkiautojen harrastajia. HUOMIO! Etsimme tälle ohjelmasarjalle vapaaehtoisia kääntäjiä, sekä englanti-suomi että ruotsi-suomi -jaksoille. Ota yhteyttä: heidi.asikainen(at)tv7.fi Kirjoita otsikkokenttään "KÄÄNTÄJÄ"

Life in Him (Sarja) »
Henkilökuvat (Kategoria) »