Life in Him > Sons of God

On olemassa monia kristillisiä moottoripyöräyhdistyksiä ja -palvelujärjestöjä. Saimme tavata kaksi Son's of God MC -yhdistyksen jäsentä Bike Week -tapahtuman aikana 2014 Daytonassa, Floridassa.
Tässä jaksossa tapaat yhdistyksen presidentin, jota kutsutaan nimellä "Catfish", sekä erään toisen jäsenen, jotka kertovat elämästään Jeesuksessa.

Life in Him

Ohjelman tuottaja ja juontaja on Pontus J. Back, joka matkustaa eri puolilla maailmaa tavaten paljon mielenkiintoisia ihmisiä koskettavine elämäntarinoineen ja todistuksineen Jeesuksen muuttavasta voimasta.
Pontus on evankelista ja rock-muusikko, joka kiertää maailmalla kuvaten samalla tapaamiensa henkilöiden mielenkiintoisia elämäntarinoita. Pontus on entinen moottoripyöräilijä, joka nykyään on kiinnostunut jenkkiautoista. Sarjassa tavataankin paljon sekä moottoripyöräilijöitä että jenkkiautojen harrastajia. HUOMIO! Etsimme tälle ohjelmasarjalle vapaaehtoisia kääntäjiä, sekä englanti-suomi että ruotsi-suomi -jaksoille. Ota yhteyttä: heidi.asikainen(at)tv7.fi Kirjoita otsikkokenttään "KÄÄNTÄJÄ"

Life in Him (Sarja) »
Henkilökuvat (Kategoria) »