Life in Him > Music For The Soul Ministry -dokumentti

Music For The Soul Ministry -palvelutyö on Don ja Rhea Overbeyn johtamaa. He tuovat bändit yhteen USA:n suurimpiin moottoripyörätapahtumiin.
Toisena vuonna minulla on ollut etuoikeus työskennellä yhdessä heidän kanssaan. Tässä jaksossa tapaat Don Overbey´n - miehen joka on vastuussa Music For The Soul ministries -palvelutyöstä. Muusikot: Mark Mason, Skip Frye, Larry Howard and Tony Loeffler esiintyvät myös tässä jaksossa. Näet miten evankeliumia voidaan viedä musiikin keinoin eteenpäin erilaisissa rallitapahtumissa USA:ssa ja ymmärrät paremmin, mitä tällaisen palvelutyön pyörittäminen vaatii; mitä on julistaa pimeissä paikoissa ja nähdä myös työn hedelmää. Tämä on kooste Daytona Bike Week (Daytona Beach - Florida) -tapahtuman aikana kuvatusta materiaalista.

Life in Him

Ohjelman tuottaja ja juontaja on Pontus J. Back, joka matkustaa eri puolilla maailmaa tavaten paljon mielenkiintoisia ihmisiä koskettavine elämäntarinoineen ja todistuksineen Jeesuksen muuttavasta voimasta.
Pontus on evankelista ja rock-muusikko, joka kiertää maailmalla kuvaten samalla tapaamiensa henkilöiden mielenkiintoisia elämäntarinoita. Pontus on entinen moottoripyöräilijä, joka nykyään on kiinnostunut jenkkiautoista. Sarjassa tavataankin paljon sekä moottoripyöräilijöitä että jenkkiautojen harrastajia. HUOMIO! Etsimme tälle ohjelmasarjalle vapaaehtoisia kääntäjiä, sekä englanti-suomi että ruotsi-suomi -jaksoille. Ota yhteyttä: heidi.asikainen(at)tv7.fi Kirjoita otsikkokenttään "KÄÄNTÄJÄ"

Life in Him (Sarja) »
Henkilökuvat (Kategoria) »