Musiikki ja usko

Heinolan nuoret kävivät perinteisellä reissulla Turussa, MN-festareilla. Festareilla pääsimme haastattelemaan JuhaTapioa, Perttua ja Kimmoa KLS:stä, Mikaveliä ja Roisia Immanuelista sekä Harrihoudinia Ylimaallisesta.
Ohjelmassa kuulet miten heidän mielestään erilainen musa ja usko sopivat yhteen. Mukana illassa olivat myös Aapo ja Toini Cuminasta, seurakunnan nuoria, Teemu ja Ellu.

Suora lähetys oli 5.12.2014.

Heinolan nuortenilta

Suora lähetys Heinolan ev.lut. seurakunnasta. Ohjelma nuorille ja nuorille aikuisille, etsijöille ja löytäneille.
Riparisi oli tosi jees. Jumala tuntui läheiseltä. Kävit isoskoulutuksen ja joskus nuortenillassakin. Aika ei kuitenkaan riittänyt. Tai lähdit muualle opiskelemaan eikä uutta kotiseurakuntaa oikein ole löytynyt. Tai ehkä Jeesus ei ole aiemmin kiinnostanut ollenkaan?! Tule mukaan nuorteniltaan ihmettelemään elämää ja Jumalan suuruutta kanssamme rennon yhdessäolon ilmapiirissä tuttujen veisujen, haastattelujen, gallupien, opetuksen ja rukouksen myötä, unohtamatta huumorinkukkasia. Ohjelmassa mukana nykyisiä sekä entisiä seurakunnan nuoria Elina Karosen johdolla. Ohjelman tuottaa Heinolan ev.lut. seurakunnan nuorisotyö.
  • Ensilähetys: pe 5.12.2014, TV7 Plus
  • Jaksonumero: 6
  • Kesto: 50 min
  • Puhutut kielet:
  • suomi

Mitä voin tehdä?

Voit rukoilla puolestamme ja kertoa meistä kaverille esim. sosiaalisessa mediassa.
Onko sinulla valmista ohjelmaa? Kerro ja näytä meille millaista sisältöä tarjoaisit. Ota yhteyttä kanavatuottajaan.