Palvelutyö kasvaa ja laajenee sodasta ja vainosta huolimatta. Jumalan rakkaus saa aikaan isoja ja pieniä uhrauksia Israelin kansan hyväksi. Opettajana Javier Montenegro.

Javier Montenegro - Rakkaudesta Israeliin

Messiaanisjuutalainen pastori Javier Montenegro puhuu Israelin rakastamisen tärkeydestä ja mitä se voi käytännössä tarkoittaa.
Javier Montenegro Abraham on messiaanisjuutalainen pastori. Hän tuli uskoon 18-vuotiaana synnyinmaassaan Argentiinassa ja on siitä asti kantanut Jumalan kutsua sisällään. Missionuorten opetuslapseuskoulun ja muun Raamatun opiskelun jälkeen Javier meni naimisiin Keylan kanssa. Yhdessä he tekivät lähetystyötä viisi vuotta Keski- ja Etelä-Amerikassa. Myöhemmin Jumala kutsui Montenegrot täysin yllättäen tekemään alijan eli paluumuuton Israeliin. Alkuaika Israelissa oli hyvin vaikeaa, kunnes he ymmärsivät Jumalan tarkoituksen: heidän tehtävänsä olisi rakentaa hengellinen perusta tuleville sukupolville. Tällä hetkellä Javier Montenegro toimii perustamansa seurakunnan pastorina Beershevan kaupungissa Israelissa. Hän myös kiertää puhujamatkoilla eri maissa näkynään auttaa Kristuksen ruumista pääsemään syvempään ymmärryksekseen Israelin merkityksestä ja sen rakastamisesta.
  • Ensilähetys: to 19.9.2019, Taivas TV7
  • Jaksonumero: 4
  • Kesto: 30 min
  • Puhutut kielet:
  • espanja
  • Tekstitykset:
  • suomi, ruotsi

Mitä voin tehdä?

Tue säännöllisesti tai kertalahjoituksella

Valitse summa:

tai soita 0600 17077 (10,01€ + pvm)

Lisätietoja lahjoittamisesta
Rukoile & Levitä sanomaa.
Voit rukoilla puolestamme ja kertoa meistä kaverille esim. sosiaalisessa mediassa.
Oletko ohjelmantekijä?
Onko sinulla valmista ohjelmaa? Kerro ja näytä meille millaista sisältöä tarjoaisit. Ota yhteyttä kanavatuottajaan.