Life in Him > John James

John James tunnetaan australialaisen lauluyhtyeen Newsboys´in perustajana ja päälaulajana.
He myivät miljoonia levyjä tehden paljon rahaa. Kaikki alkoi pojan unelmasta Australiassa. Johnilla oli kaikkea. Ihmiset ajattelivat hänen elämänsä olleen aina hyvää, koska hän oli niin menestynyt erään historian suurimman kristillisen bändin kasvona. Totuus on kuitenkin jotain muuta; John kertoo elämästään Kristuksessa ja vaikeasta lapsuudestaan. Hän kertoo myös menestyksen vaaroista, ja siitä, kuinka se vei häneltä kaikkein tärkeimmän, Jumalan ja hänen perheensä. John putosi pohjalle ja seuraavaksi hän istui ase ohimollaan valmiina ottamaan hengen itseltään. Juuri silloin hänen ex-vaimonsa soitti Australiasta. Siitä alkoi Johnin uusi elämä. Hän kertoo nöyrästi toisen mahdollisuuden Jumalasta.

Life in Him

Ohjelman tuottaja ja juontaja on Pontus J. Back, joka matkustaa eri puolilla maailmaa tavaten paljon mielenkiintoisia ihmisiä koskettavine elämäntarinoineen ja todistuksineen Jeesuksen muuttavasta voimasta.
Pontus on evankelista ja rock-muusikko, joka kiertää maailmalla kuvaten samalla tapaamiensa henkilöiden mielenkiintoisia elämäntarinoita. Pontus on entinen moottoripyöräilijä, joka nykyään on kiinnostunut jenkkiautoista. Sarjassa tavataankin paljon sekä moottoripyöräilijöitä että jenkkiautojen harrastajia. HUOMIO! Etsimme tälle ohjelmasarjalle vapaaehtoisia kääntäjiä, sekä englanti-suomi että ruotsi-suomi -jaksoille. Ota yhteyttä: heidi.asikainen(at)tv7.fi Kirjoita otsikkokenttään "KÄÄNTÄJÄ"

Life in Him (Sarja) »
Henkilökuvat (Kategoria) »