Voit tehdä lahjoituksen kätevästi verkkopankin kautta oikealla olevan ”Lahjoita nyt” -nappulan kautta. Voit myös soittaa tukipuhelimeen 0600-17077 (10,01 eur + pvm.).

Sinun tukesi avulla

TV7 Plussan talous toimii siten, että kaikki varat tulevat vapaaehtoisina lahjoituksina ihmisiltä, jotka haluavat evankeliumin menevän eteenpäin juuri tätä kautta. Varat käytetään laadukkaiden ohjelmien tuottamiseen. Yksittäiset lahjoitukset vaihtelevat eurosta eteenpäin, ilman kattoa. TV7 Plus ei nosta tukia, valtion apurahoja tai televisiolupamaksuja. Koko kanava, jonka avulla julistamme Jeesusta, on yksityisten ihmisten yhteisen mission ja tuen varassa. Rukoile ja koe vapautta tukea kanavaa tavalla, johon Jumala sinua ohjaa.

Kiitos kun teet tämän työn mahdolliseksi.

Liity säännölliseksi tukijaksi

Voit liittyä säännölliseksi tukijaksi ottamalla rohkeasti yhteyttä kanavatuottaja Jarno Piipponen: jarno.piipponen@tv7.fi /040 937 2350

Tilinumero: FI40 1112 3000 3427 89 Viite: 8031

Rahankeräyslupa

Rahankeräyksen saaja ja käytännön toimeenpanija
Ristin Tuki ry
Luvan tiedot
RA/2021/1717: Lupa on voimassa toistaiseksi 1.1.2022 alkaen.
Toimeenpanoalue
Lupa on voimassa Suomessa Ahvenanmaata lukuun ottamatta.
Varojen käyttö
Kerätyt varat käytetään kristillisten tv-ohjelmien tuotannosta ja ohjelma-ajan ostamisesta aiheutuvien kustannusten kattamiseen eli ohjelmien tekemiseen, tuottamiseen ja lähettämiseen.

Haemme ohjelmantekijöitä

Otamme vastaan nuorille suunnattuja kristillisiä TV-ohjelmia. Mikäli sinulla on esim. nuorten porukka tai mediatiimi, jonka kanssa kuvaatte omia ohjelmia, neuvottelemme mielellämme kanssasi ja katsomme, sopisiko ohjelma TV7 Plus -kanavalle! Ota yhteyttä: tv7plus@tv7.fi