Life in Him > Skip Frye

Skip on maailmanluokan kitaristi. Hän ei koskaan nähnyt isäänsä, vaan oli isovanhempiensa adoptoima. Hänestä tuli huumeaddikti jo hyvin nuorena - spiidi-friikki - kuten hän kuvailee itseään.
Olemme kuulleet monia todistuksia ihmisiltä, jotka ovat kuulleet Jumalan äänen, mutta Skipin todistus on jotain toisenlaista. Jumala puhui hänelle eräänä päivänä hänen valmistaessaan huumetta Jimi Hendrixiä kuunnellessaan. Silloin Skipillä oli kohtaaminen Jumalan kanssa ja hänen elämänsä alkoi muuttua. Lopulta Skip antoi elämänsä Jeesukselle. Elämä oli kuitenkin kamppailua jonkin aikaa, ennen kuin se muuttui. Nykyään, 36 vuotta myöhemmin hän istuu kotonaan soittaen kitaraansa ja kertoen elämäntarinaansa tunteella, joka koskettaa sydäntäsi. Hän puhuu myös musiikista ja Jumalan lahjoista; ja kaikki, mistä hän puhuu, liittyy Jeesukseen.

Life in Him

Ohjelman tuottaja ja juontaja on Pontus J. Back, joka matkustaa eri puolilla maailmaa tavaten paljon mielenkiintoisia ihmisiä koskettavine elämäntarinoineen ja todistuksineen Jeesuksen muuttavasta voimasta.
Pontus on evankelista ja rock-muusikko, joka kiertää maailmalla kuvaten samalla tapaamiensa henkilöiden mielenkiintoisia elämäntarinoita. Pontus on entinen moottoripyöräilijä, joka nykyään on kiinnostunut jenkkiautoista. Sarjassa tavataankin paljon sekä moottoripyöräilijöitä että jenkkiautojen harrastajia. HUOMIO! Etsimme tälle ohjelmasarjalle vapaaehtoisia kääntäjiä, sekä englanti-suomi että ruotsi-suomi -jaksoille. Ota yhteyttä: heidi.asikainen(at)tv7.fi Kirjoita otsikkokenttään "KÄÄNTÄJÄ"

Life in Him (Sarja) »
Henkilökuvat (Kategoria) »