Life in Him > Pastor Emory Polley

Emoryllä oli rankka päihdemenneisyys, ja monia asioita ehti tapahtua hänen elämässään. Eräänä päivänä hän tuli siihen tulokseen, ettei halunnut enää elää sellaista elämää, ja niin hän huusi Jumalan puoleen.
Jumala vastasi hänen rukouksiinsa, Emory alkoi käydä kirkossa ja hänen elämänsä muuttui. Nykyään hän toimii avustavana pastorina Fountain of Life Church -kirkossa Okeechobeessa Floridassa.

Life in Him

Ohjelman tuottaja ja juontaja on Pontus J. Back, joka matkustaa eri puolilla maailmaa tavaten paljon mielenkiintoisia ihmisiä koskettavine elämäntarinoineen ja todistuksineen Jeesuksen muuttavasta voimasta.
Pontus on evankelista ja rock-muusikko, joka kiertää maailmalla kuvaten samalla tapaamiensa henkilöiden mielenkiintoisia elämäntarinoita. Pontus on entinen moottoripyöräilijä, joka nykyään on kiinnostunut jenkkiautoista. Sarjassa tavataankin paljon sekä moottoripyöräilijöitä että jenkkiautojen harrastajia. HUOMIO! Etsimme tälle ohjelmasarjalle vapaaehtoisia kääntäjiä, sekä englanti-suomi että ruotsi-suomi -jaksoille. Ota yhteyttä: heidi.asikainen(at)tv7.fi Kirjoita otsikkokenttään "KÄÄNTÄJÄ"

Life in Him (Sarja) »
Henkilökuvat (Kategoria) »