Jumalan västäräkki

Matkalla Kuninkaan kanssa. Kirjassaan Mari Mattelmäki muistelee lähetystyöntekijän vaiheitaan hurmaavan huumorin voimin, ja todistaa väkevästi elävästä Jumalasta. Kirjailijan haastattelu hänen kodissaan Valkeakoskella. Toim. Anne-Riitta Isohella.
Jumalan västäräkki on rempseä ja konstailematon kuvaus matkasta Jumalan voimassa ja huolenpidossa. Sydämiä sulattava esikoisteos lähetystyöstä ja elämästä. Mari oppii, että matkasta Jumalan kanssa ei puutu voimaa eikä värejä, ja armo on uusi joka päivä. Esikoisteos Jumalan voimasta, joka toimii, vaikka hengellinen puhuja saarnaisi vain banaaneista.
Mari Mattelmäki on kirjoittanut rehellisen, humoristisen ja samalla syvällisen, koskettavan muistelmateoksen, jonka sivuilla Pyhä Henki tuo meille uskoa Jumalan huolenpitoon. Jumala pitää huolta – Mari Mattelmäki totisesti on oppinut tämän, viimeistään kantapään kautta.
Mari Mattelmäki on oppinut Jumalasta, että Hän järjestää vaikka ovistopparin turkkilaiseen hotellihuoneen oveen.
Jumalan västäräkki on kokoelma tarinoita Marin värikkäistä elämänvaiheista. Kirja vie lukijan humoristiselle matkalle – ja ison askeleen lähemmäs suurta ja kaikkivoipaa Jumalaa.
  • Ensilähetys: ke 27.2.2019, TV7 Plus
  • Kesto: 30 min
  • Puhutut kielet:
  • suomi

Mitä voin tehdä?

Voit rukoilla puolestamme ja kertoa meistä kaverille esim. sosiaalisessa mediassa.
Onko sinulla valmista ohjelmaa? Kerro ja näytä meille millaista sisältöä tarjoaisit. Ota yhteyttä kanavatuottajaan.