Nepalin mahdollisuus muutokseen

Hätkähdyttävä dokumentti ihmiskaupan todellisuudesta. Jay ja Meridel Rawlingsin dokumentti avaa ikkunan paratiisimaisen kauniiseen vuoristomaahan, jonka pääkaupunki Kathmandu on samalla Aasian ihmiskaupan keskuksia. www.changeactionnepal.org
Tri Jay ja Meridel Rawlingsin uusin filmi, C.A.N on hätkähdyttävä dokumentti ihmiskaupan todellisuudesta. Viattomat köyhät tytöt Nepalissa ovat vaarassa joutua myydyksi nykyajan orjamarkkinoille, maailmanlaajuisen seksikaupan uhreiksi.

Nepalilaisten nuorten kidnappaaminen kylistä ja edelleen myyminen Intiaan ja Lähi-itään on ihmisoikeusrikos. C.A.N filmi avaa katsojalle ikkunan paratiisimaisen kauniiseen vuoristomaahan, Nepaliin - jonka pääkaupunki Kathmandu on samalla Aasian ihmiskaupan keskuksia. Pääsemme kameran mukana Nepalin kyliin, maan pääkaupungin Kathmandun kabinetti-ravintoloihin - ja Intian Mumbain punaisten lyhtyjen alueelle.

Dokumentissa syvähaastatellaan ihmisoikeusaktivisteja, ihmiskaupasta selviytyneitä rohkeita naisia ja Nepalin vaikuttajia.

Elokuvan päähenkilö on nepalilainen johtaja ja uhrien pelastaja, Indira Ghale. Yksi kristitty nainen voi muuttaa ihmiskohtaloita – mekin voimme vaikuttaa !
  • Ensilähetys: to 20.9.2018, TV7 Plus
  • Kesto: 60 min
  • Puhutut kielet:
  • englanti
  • Tekstitykset:
  • suomi, viro, ruotsi

Mitä voin tehdä?

Voit rukoilla puolestamme ja kertoa meistä kaverille esim. sosiaalisessa mediassa.
Onko sinulla valmista ohjelmaa? Kerro ja näytä meille millaista sisältöä tarjoaisit. Ota yhteyttä kanavatuottajaan.