Suomi ja Israel - lähellä vai kaukana?

Monen mielestä Israel on moniulotteisempi maa kuin mitä päivittäisuutisten perusteella voi nähdä. Tämän ovat kokeneet myös monet Israelissa vapaaehtoisina työskennelleet nuoret.
Minkälaisen kokemuksen Israel jättää siellä asuneille Suomalaiselle? Miski Israel -sarjan kolmannessa osassa Ilkka Vakkuri, Eero Mäntymaa, Kirsi Lindgren ja Anna Koivisto.

Katso sarjan neljäs jakso perjantaina 13.12. klo 20.00

Miksi Israel

Miksi isojen arabivaltioiden keskellä sijaitseva pieni juutalaisvaltio herättää niin paljon kysymyksiä, mielipiteitä ja keskustelua? Miksi suurvallat ovat niin kiinnostuneita Israelista? Onko Suomen tulevaisuus jotenkin sidoksissa Israelin kanssa?
Miksi Israel? -ohjelmasarjassa keskustellaan Israelin tilanteesta, maan merkityksestä kristityille, ja maan raamatullisesta historiasta. Asiantuntijoina ja keskustelijoina sarjassa nähdään mm. muusikko Cata Mansikka-aho, pastori, kirjailija Pekka Sartola, Israelin ystävien toiminnanjohtaja Ilkka Vakkuri, palestiinalaisten mediakouluttajana toiminut Eero Mäntymaa, ja monia muita. Ohjelmaa toimittaa ja juontaa Soile Bar-Yosef.
  • Ensilähetys: pe 6.12.2013, TV7 Plus
  • Jaksonumero: 3
  • Kesto: 30 min
  • Puhutut kielet:
  • suomi

Mitä voin tehdä?

Voit rukoilla puolestamme ja kertoa meistä kaverille esim. sosiaalisessa mediassa.
Onko sinulla valmista ohjelmaa? Kerro ja näytä meille millaista sisältöä tarjoaisit. Ota yhteyttä kanavatuottajaan.