Tervetuloa virkistymään TV7 Taivas Studioon ti 28.3. klo 19:00! Ylistyksestä vastaa Honkasalot ja Bäckström -yhtye. Sanaa meille julistaa evankelista Kari Valkonen ja kolehtipuheen pitää hänen vaimonsa Mari Valkonen. Päätämme illan henkilökohtaiseen rukouspalveluun.
Päätämme illan henkilökohtaiseen rukouspalveluun. Studion ovet avataan klo 18:40 ja suljetaan klo 19:00, joten tulethan ajoissa.
Voit katsoa ohjelman myös suorana lähetyksenä tv7plus nettikanavalta.

Kari Valkonen toimii yhdessä vaimonsa Marin kanssa evankelistana ja kouluttajana Kansan Raamattuseurassa. Heidän työnäkynään on koko Suomi. Heidän työnäkynsä lähtee tästä: Raamattu Jumalan sanana on kirkon olemassaolon ja kaiken toiminnan perusta, kirkon on vain tuoreella tavalla löydettävä se jokaisen sukupolven aikana. Jeesuksen todistajana oleminen, evankeliumin julistaminen sanoin ja teoin on jokaisen kristityn suuri etuoikeus!

Pyhän Hengen ilta LIVE

TV7:n Taivas Studio täyttyy Pyhän Hengen läsnäololla ja ylistyksellä. Ohjelman puhujavieraat julistavat Jumalan sanaa ja vahvistavat meitä kaikkia luottamaan suuren Jumalan ihmeelliseen apuun ja Pyhän Hengen muuttavaan voimaan. Osallistu Pyhän Hengen iltaan ja yhteiseen ylistykseen ja rukoukseen TV:n välityksellä. Puhuja- ja musiikkivieraat vaihtelevat illoissa.
  • Ensilähetys: ti 28.3.2017, TV7 Plus
  • Jaksonumero: 152
  • Kesto: 120 min
  • Puhutut kielet:
  • suomi

Mitä voin tehdä?

Tue säännöllisesti tai kertalahjoituksella

Valitse summa:

tai soita 0600 17077 (10,01€ + pvm)

Lisätietoja lahjoittamisesta
Rukoile & Levitä sanomaa.
Voit rukoilla puolestamme ja kertoa meistä kaverille esim. sosiaalisessa mediassa.
Oletko ohjelmantekijä?
Onko sinulla valmista ohjelmaa? Kerro ja näytä meille millaista sisältöä tarjoaisit. Ota yhteyttä kanavatuottajaan.