Jumalan kohtaamisen ilta. Osa 2

Leena Lehtinen ja Pertti Räty juontavat Jumalan kohtaamisen iltaa, missä Kristiina Tanhua-Laiho ja Kari Aalto laulavat laulujaan sekä Timo Närhi jakaa vaikuttavan ilmestyksen Jumalan siunauksesta Suomelle. Leena Lehtinen puolestaan kertoo esirukouksen voimasta.
Pertti Räty puhuu herätyksen tulosta. Lähelläsi on avainihmisiä, joiden kautta Jumala tahtoo tuoda herätystä paikkakunnallesi. Siksi saatat kokea vastoinkäymisiä. Hän jakaa koskettavan henkilökohtaisen todistuksen siitä, miten Jumala käänsi hänen kärsimyksensä ja murhenäytelmänsä siunaukseksi muille ihmisille.

Kuvattu Evankelistojen yhteyspäivillä 8/2016 Mikkelin helluntaiseurakunnassa.

Come Home

Nuortenohjelma, joka on tarkoitettu myös aikuisille. Ohjelman tarkoituksena on lähentää sukupolvia toisiinsa. Nuoret tarvitsevat aikuisia ja aikuiset nuoria.
TV Come Home seikkailee ympäri Suomea kouluissa, kaduilla ja erilaisissa tapahtumissa Riku Rinteen koulu- ja nuorisotyön kanssa. Ohjelman kautta nuorten sydänten ääni sekä ajatukset elämästä ja uskosta tulevat kuuluviin. Ohjelmaa toteuttaa Riku Rinteen kanssa iso joukko nuoria -Come Home Team.
  • Ensilähetys: ti 4.10.2016, TV7 Plus
  • Jaksonumero: 204
  • Kesto: 30 min
  • Puhutut kielet:
  • suomi

Mitä voin tehdä?

Voit rukoilla puolestamme ja kertoa meistä kaverille esim. sosiaalisessa mediassa.
Onko sinulla valmista ohjelmaa? Kerro ja näytä meille millaista sisältöä tarjoaisit. Ota yhteyttä kanavatuottajaan.