Haastattelu - Kari Salo

Tämä uskon mies muuttui kerralla Jeesuksen tultua hänen elämäänsä, Jeesus tuli sisään ja pimeys lähti ulos. Nykyään Kari julistaa evankeliumia ympäri maailmaa.
Kari eli normaalia lapsuusaikaa 6-vuotiaaksi asti, kunnes menetti isänsä. Pojasta tuli vilkas ja keskittymishäiriöinen, ja myöhemmin myös agressiivinen. Isäpuoli vei pojan innostavan harrastuksen pariin nyrkkeilysalille. Treenikaverin tarjoama marisätkä oli kuitenkin alku Karin "maanpäällistä kuolemaa" olevalle syöksykierteelle.

Lapsuudessa kylvetyt evankeliumin siemenet loivat kuitenkin häneen uskoa. Eräänä vaikeana hetkenä mies luki lehdestä mielenkiintoisen uutisen, josta alkoi käänne hänen elämässään. Tapahtumaketjun seurauksena Jumalan voima tuli Karin ylle ja alkoi tapahtua ihmeellisiä asioita.

Nyt Kari on julistanut evankeliumia ympäri maailmaa, ja saanut nähdä ihmisten pelastuvan, sekä mm. kuurojen korvien ja sokeiden silmien avautuvan. Kari tahtoo olla tuomassa Taivasta maan päälle. Hän näkee myös nuoren sukupolven Jumalan sotureita olevan nousemassa.

Julistakaa

Näe kuinka aikamme nuoret julistajat pääsevät vauhtiin! Tässä tarjoillaan Pyhän Hengen inspiroimaa tuoretta opetusta.
  • Ensilähetys: ke 7.1.2015, TV7 Plus
  • Jaksonumero: 22
  • Kesto: 20 min
  • Puhutut kielet:
  • suomi

Mitä voin tehdä?

Voit rukoilla puolestamme ja kertoa meistä kaverille esim. sosiaalisessa mediassa.
Onko sinulla valmista ohjelmaa? Kerro ja näytä meille millaista sisältöä tarjoaisit. Ota yhteyttä kanavatuottajaan.