Tulevaisuus ja toivo

Puheenvuoroissa mm. Mikko Matikainen, Kalle Mäenpää ja Johanna Sandberg. Musiikissa Jippii-kuoro & bändi, Sakari Heikkilä & Verkostokollektiivi ja Pekka Simojoki. Juonto: Ulla Saunaluoma, Panu Pitkänen ja Daniel Björk.
Rukoilemme 100-vuotiaan Suomen puolesta. Lippujuhlassa on mukana kaikkien kuntien viirit ja Suomessa asuvien kansojen liput. Rukousta kirkkokuntien, kristillisten liikkeiden ja järjestöjen johtajien kanssa. Tilaisuus päättyy Suomen suurimpaan Hoosiannaan.

Tulevaisuus ja toivo -tilaisuudessa olleen pääministeri Juha Sipilän puheen sai esittää suorana lähetyksenä mutta ei tallentaa. Pääministerin puhe on leikattu ohjelmasta pois.

Kristuspäivä

Tule rukoilemaan Suomen puolesta yhdessä kristittyjen kanssa kaikista kunnista, kaikista kristillisistä kirkkokunnista, herätysliikkeistä ja järjestöistä.
Kristittyjä yhdistävä rukouspäivä on samalla yksi reformaation merkkivuoden ja Suomi100-juhlavuoden kristillisistä päätapahtumista. Kristuspäivää vietettiin 2.12.2017 Turkuhallissa. Pääjärjestäjät ovat: Hengen uudistus kirkossamme, Kansan Raamattuseura ja Turun alueen seurakunnat yhdessä yli kirkkokuntarajojen. Tulevaisuus ja toivo -tilaisuudessa olleen pääministerin puheen sai esittää suorana lähetyksenä mutta ei tallentaa, joten se on leikattu jaksosta 2 pois.
  • Ensilähetys: la 2.12.2017, TV7 Plus
  • Jaksonumero: 2
  • Kesto: 95 min
  • Puhutut kielet:
  • suomi

Mitä voin tehdä?

Voit rukoilla puolestamme ja kertoa meistä kaverille esim. sosiaalisessa mediassa.
Onko sinulla valmista ohjelmaa? Kerro ja näytä meille millaista sisältöä tarjoaisit. Ota yhteyttä kanavatuottajaan.