Minun Jeesukseni on minun eheyttäjäni!

Jumala on uskollinen. Hän katsoo syvälle ja nostaa KÖYHÄN ruhtinasten rinnalle !

Tulin uskoon 2012. Olin vakuuttunut, että Jeesus on todellinen ja tahdoin alkaa seuraamaan häntä ja antaa kaikkeni hänelle. Jumalakuvani oli ikävä kyllä hyvin uskonnollinen ja vääristynyt. Tarvitsin paljon eheytymistä. Olin pelkojen, ihmisten, haavojen ja päihteiden vanki. Kun tulin uskoon, en tiennyt kuinka olla Jumalan kanssa; en tiennyt kuinka olisin kertonut kipuni Jumalalle tai jakanut sydäntäni. Luulin, että minun pitää itse vapauttaa itseni aineista ja ongelmistani, eikä se tietenkään onnistunut. Olin haavoilla, pelkäsin. Jatkoin päihteiden käyttöä ja olin läheisriippuvainen; hain hyväksyntää ihmisiltä, varsinkin miehiltä, maksoi mitä maksoi. Haavat, jotka tulevat seksuaalisuuden alueella ovat sellaisia, että kunpa olisin voinut ne välttää.

Onneksi Minun Jeesukseni on minun eheyttäjäni! Kun parin vuoden rämpimisen ja epätoivon jälkeen jälleen rukoilin Jumalalta apua, että: ”Auta minua, vapauta minut, en jaksa tämmöistä elämää, en osaa itseäni auttaa. Tahdon tietää onko sinulla minulle oikeasti tarjolla ihana elämä kaiken tämän epäonnistumisen jälkeenkin.”

Jumala kuulee ja hän vastasi. Kuin pala palalta, itku itkulta, kipu toisensa jälkeen Hän hoiti ja johdatti, ja aloin saada rukousvastauksia. Parannuin c-hepatiitista. Olen ollut vapaana päihteistä ja nukkunut ilman lääkkeitä yli 3 vuotta. Olen ollut vapaa miessuhteista. Ihanaa! Mitä olin maistanut, ei ollut mitään verrattuna siihen, mitä olen saanut nyt parin vuoden aikana kokea. Kaipasin Jumalan rakkautta. Tahdoin tuntea sitä. Täytyin Pyhällä Hengellä Nouse Suomi -tapahtuman jälkeen 2016 ensimmäisen kerran, ja sen jälkeen todella olen kaivannut Jumalan läsnäoloon.
Ei ole parempaa paikkaa muuten! Vaikka olen ikionnellinen, että Jumala vapautti riippuvuuksista, niin kaikkein ihaninta on tuntea Jumalan rakkautta! Hänhän on rakkaus ! Ja elävä persoona ! Olen saanut kuulla Isi Jumalan ääntä kun hän puhuu minun sydämelleni, ja se on jotain todella ihanaa. Kukaan ei ole koskaan puhunut minulle niin kauniisti ! Kukaan ei ole koskaan kohdellut minua yhtä hellästi ja ihanasti kuin hän!

Olen rikkinäisyydestäni huolimatta saanut kokea Hänen läsnäoloaan ja rakkauttaan, mikä ON parasta, mitä olen koskaan saanut kokea! Se on niin todellista! Olen myös todella kokenut, että Hän on kaikki mitä tarvitsen! Hän on vapauttanut iloon! Olen saanut jo palvellakin; hän on antanut myötätuntoisen sydämen kivisydämen tilalle. Olen saanut laulaa ja soittaa hänelle mitä erilaisemmissa paikoissa. Rakastan ylistää häntä laulaen ja tanssien myös. Jumala on tehnyt lyhyessä ajassa paljon. Hänhän on Jumala! Mitä hän tahtoo, sen hän tekee!

Tiedän, että tulen vielä kokemaan paljon Hänen kanssaan. Tiedän, että Jeesus on vastaus jokaiselle särkyneelle ihmiselle. Hän tuntee särkyneet jo kaukaa ja ottaa syliin, kun annat luvan. Hän ei koskaan riko rajojasi. Miten hellä Jumala onkaan! Tiivistettynä: kun annat elämäsi Jeesukselle, Hän on uskollinen. Vaikket osaisi lähestyä Häntä, Hän pitää huolen, että opit tuntemaan hänet. Hän rakastaa sinua, ja kun opit tuntemaan Hänet henkilökohtasesti, sinäkin rakastut Häneen!

Silja, 28