Jumala käyttää sinua

Haluatko mennä kohti unelmia? Riku kertoo oman tarinansa ja vakuuttaa, että kannattaa ainakin yrittää. Vaikka se olisi jotain pientä, niin pienestä voi lopulta tulla jotain suurta.
Riku kertoo ohjelman alkupuolella, miten hänestä tuli evankelista, joka kiertelee kaduilla tavoittamassa nuoria ja tekee kouluvierailuja. Nyt hän on tehnyt tuota työtä jo 21 vuotta. Hänen luonteeseensa kuuluu, että hän ei luovuta ja hän haluaa yrittää. Tarvitsemme Joosuan ja Kaalebin kaltaisia ihmisiä, jotka uskaltavat näyttää esimerkkiä ja ovat kuuliaisia Jumalalle.

Kuulemme myös Rikun biisit Eteenpäin, Joka kadottaa ja Jumalan kotkat.

Come Home

Nuortenohjelma, joka on tarkoitettu myös aikuisille. Ohjelman tarkoituksena on lähentää sukupolvia toisiinsa. Nuoret tarvitsevat aikuisia ja aikuiset nuoria.
TV Come Home seikkailee ympäri Suomea kouluissa, kaduilla ja erilaisissa tapahtumissa Riku Rinteen koulu- ja nuorisotyön kanssa. Ohjelman kautta nuorten sydänten ääni sekä ajatukset elämästä ja uskosta tulevat kuuluviin. Ohjelmaa toteuttaa Riku Rinteen kanssa iso joukko nuoria -Come Home Team.
  • Ensilähetys: ti 8.9.2015, TV7 Plus
  • Jaksonumero: 180
  • Kesto: 30 min
  • Puhutut kielet:
  • suomi

Mitä voin tehdä?

Voit rukoilla puolestamme ja kertoa meistä kaverille esim. sosiaalisessa mediassa.
Onko sinulla valmista ohjelmaa? Kerro ja näytä meille millaista sisältöä tarjoaisit. Ota yhteyttä kanavatuottajaan.