Yhdessä tekemisen voima

Kuulemme kansanlähetyksen johtajan Mika tuovisen, sekä aluejohtaja Lasse Pesun puheenvuoron Evankelistojen yhteyspäiviltä elokuussa 2014
Lopussa nähdään otteita aiempien vuosien yhteyspäivien puheista; Sonata Arcticassa soittaneen Mikko Härkinin, Radio Dein perustajan Kirsi Rostamon, ja TV7 perustajan Martti Ojareksen puheet ovat vuodelta 2009; gospelmuusikko Pekka Simojoen ja TV7:stakin tutun Vapaakirkon pastorin Asko Tynjälän puheet ovat vuodelta 2012; sekä Seinäjoen helluntaiseurakunnan silloisen johtavan pastorin Martti Kallionpään puhe on vuodelta 2013.

Come Home

Nuortenohjelma, joka on tarkoitettu myös aikuisille. Ohjelman tarkoituksena on lähentää sukupolvia toisiinsa. Nuoret tarvitsevat aikuisia ja aikuiset nuoria.
TV Come Home seikkailee ympäri Suomea kouluissa, kaduilla ja erilaisissa tapahtumissa Riku Rinteen koulu- ja nuorisotyön kanssa. Ohjelman kautta nuorten sydänten ääni sekä ajatukset elämästä ja uskosta tulevat kuuluviin. Ohjelmaa toteuttaa Riku Rinteen kanssa iso joukko nuoria -Come Home Team.
  • Ensilähetys: ti 2.6.2015, TV7 Plus
  • Jaksonumero: 177
  • Kesto: 30 min
  • Puhutut kielet:

Mitä voin tehdä?

Voit rukoilla puolestamme ja kertoa meistä kaverille esim. sosiaalisessa mediassa.
Onko sinulla valmista ohjelmaa? Kerro ja näytä meille millaista sisältöä tarjoaisit. Ota yhteyttä kanavatuottajaan.