Osa 3/6 Malcolm Damon: "Sanoista tekoihin"

Etikkaan ja talouselämään erikoistunut eteläafrikkalainen pastori Malcolm Damon kannustaa toimimaan oikeudenmukaisuuden puolesta. Ylistys Tata kalliokuusen johdolla.
Malcolm Damon on eteläafrikkalainen pastori ja toiminnanjohtaja, joka opettaa siitä, miten siirrytään sanoista tekoihin. Damon on asiantuntija maailmankauppakysymyksissä ja tehnyt teologian maisterinopinnot Yhdysvalloissa erikoistuen etiikkaan ja talouselämään. Vuodesta 2001 alkaen hän on toiminut Economic Justice Network of FOCCISA:n (Fellowship of Christian Councils in Southern Africa) toiminnanjohtajana (vapaasti suomennettuna Taloudellisen oikeudenmukaisuuden verkostoa, joka koostuu Etelä-Afrikan kirkkojen yhteisöstä). Verkosto työskentelee maailmankaupan, velan, rahoituksen ja elintarvikkeiden turvallisuuteen liittyvissä kysymyksissä. Damon opettaa siitä, miksi kristityn tulisi olla kiinnostunut maailmankaupan oikeudenmukaisuudesta ja miten voimme toimia oikeudenmukaisuuden puolesta.

Trans4mission

Trans4mission - Loistava elämä Nuorten aikuisten lähetyskonferenssi haastaa kristittyjä kaikkialta Suomesta loistamaan elämällään Jeesusta.
Tapahtuman järjesti Suomen Evankeliseen Allianssiin (SEA) ja Suomen lähetysneuvostoon (SLN) kuuluvat lähetysjärjestöt ja kirkkokunnat. Innostavia raamattuopetuksia sekä mahdollisuus tutustua maailman laajuiseen lähetystyöhön.
  • Ensilähetys: pe 4.1.2013, TV7 Plus
  • Jaksonumero: 3
  • Kesto: 85 min
  • Puhutut kielet:
  • suomi

Mitä voin tehdä?

Voit rukoilla puolestamme ja kertoa meistä kaverille esim. sosiaalisessa mediassa.
Onko sinulla valmista ohjelmaa? Kerro ja näytä meille millaista sisältöä tarjoaisit. Ota yhteyttä kanavatuottajaan.