Osa 5/6 Youssef Ourahmane: "Loistava elämä"

Ourahmane kertoo siitä, miten todella elää loistavaa elämää Jeesuksessa vainojenkin keskellä.
Algeria on Pohjois-Afrikan valtio, jonka 35 miljoonasta asukkaasta 99 prosenttia on sunnimuslimeita. Viime vuosien aikana kuitenkin kymmenet tuhannet algerialaiset ovat antaneet elämänsä Jeesukselle! Jeesuksen seuraamisella on Algeriassa hintansa, ja kristittyjä vainotaan, koska Algerian laki kieltää muslimien evankelioinnin. Pastori Youssef Ourahmane kuitenkin todistaa, että vainot ovat elinehto Algerian kirkon kasvulle. Hän kertoo, kuinka kristityt Algeriassa tahtovat nähdä Algerian kirkon vaikuttavan - eikä vain Algeriassa, vaan myös muissa maissa vieden eteenpäin sanomaa Jeesuksesta. Loistavassa elämässä Ourahmane kertoo siitä, miten todella elää loistavaa elämää Jeesuksessa vainojenkin keskellä.

Trans4mission

Trans4mission - Loistava elämä Nuorten aikuisten lähetyskonferenssi haastaa kristittyjä kaikkialta Suomesta loistamaan elämällään Jeesusta.
Tapahtuman järjesti Suomen Evankeliseen Allianssiin (SEA) ja Suomen lähetysneuvostoon (SLN) kuuluvat lähetysjärjestöt ja kirkkokunnat. Innostavia raamattuopetuksia sekä mahdollisuus tutustua maailman laajuiseen lähetystyöhön.
  • Ensilähetys: pe 18.1.2013, TV7 Plus
  • Jaksonumero: 5
  • Kesto: 90 min
  • Puhutut kielet:
  • suomi

Mitä voin tehdä?

Voit rukoilla puolestamme ja kertoa meistä kaverille esim. sosiaalisessa mediassa.
Onko sinulla valmista ohjelmaa? Kerro ja näytä meille millaista sisältöä tarjoaisit. Ota yhteyttä kanavatuottajaan.