Jeesus antoi minulle uuden elämän

Olin lapsena Pyhäkoulussa kuullut Taivaan Isästä, joka suojelee meitä kuin silmäteriään. Sana Jumalasta oli istutettu sydämeeni ja etsinkin Häntä elämäni vaikeina vuosina. Monesta vaaratilanteesta olen selviytynyt Herran auttamana. Kiitos Jumalan!

Viisi vuotta sitten olin alkoholisoitunut ja elin täydellisessä pimeydessä masentuneena. Minulla oli keuhkosairauksia, ylipainoa 40 kg ja olin saanut sydänkohtauksen 35-vuotiaana. Elämäni oli tullut päätepisteeseen niin, etteivät lääkäritkään kyenneet auttamaan minua.

Isänpäivänä vuonna 2011 rukoilin Jeesusta ja luovutin elämäni Hänelle. Pyysin anteeksiantamusta niistä sadoista rikkomuksista, joita olin elämäni varrella tehnyt. Ja Jumala armahti.

Herra aloitti samana päivänä elämäni suursiivouksen. Himo alkoholiin jäi saman tien. Tupakka lähti kolmen kuukauden kuluttua. Ruokahaluni oli pitkään kateissa, joten söin hyvin kevyesti kasviksia seuraavan kolmen vuoden ajan. Nesteturvotus helpotti ja kehoni puhdistui. Kevenin 18 kiloa ja liikkumiseni helpottui.

Tie kohti uutta elämää oli vaikea, mutta Herra oli aina lähellä. Jumala johdatti tielleni uskovia ystäviä, jotka tukivat minua rukouksin ja kirjein. Sielunhoitaja Anni auttoi minua käsittelemään elämäni kipupisteitä, joita itkin ensimmäistä kertaa elämässäni.

Tänä päivänä olen vapaa riippuvuuksista. Saan olla oma itseni välittämättä maailman virtauksista, juuri sellaisena kuin Jumala minut alunperin loi.  Jumala rakastaa minua, kuten myös Sinua.

Susanna, 40