Jumala on ihan mahtava

Olen ollut uskossa keväästä 2012. Tuon kevään jälkeen on ehtinyt tapahtua elämässäni todella paljon suuria asioita ja olen niin kiitollinen Jumalalle kaikesta siitä.
Ennen kun tulin uskoon, minulla meni todella huonosti. Poltin tupakkaa ja käytin alkoholia runsaasti. Elämä oli muutenkin todella vaikeaa. Katsoin vierestä kun mummoni kuoli, ja vanhempani erosivat. Minulla diagnosoitiin keskivaikea masennus. Olin todella pohjalla, ja pariin kertaan ehdin jo miettiä että ei minua tarvita täällä enään. Mulla ei ollu tehtävää täällä ja kaikki kaatuu niskaan. Onneksi en koskaan loppujen lopuksi saanut tehtyä itselleni mitään.
Syksyllä 2011 ollessani 9. luokalla peruskoulussa Katupaimen  tuli vierailemaan koulullamme. Ajattelin ennen tuntia, että tän ajan voi sitten nukkua. Mutta kun Jani alkoi puhumaan, se jotenki kosketti. Ei puhettakaan että oisin voinut nukkua sen tunnin. Janin kirjan luin kyllä heti. Laitoin Janille viestiä ja juttelin sen kanssa paljon. Oma elämäni ei kyllä silloin vielä radikaalisti muuttunut, mutta Jumala oli päässyt jo vähän ”hipaisemaan” sydäntäni. Keväällä 2012 luokkaretken jälkeen hyvä ystäväni pyysi minut mukaan Kemiin. Katupaimen olisi siellä kuin myös Esyn nuorten tiimi. Mie lähin mukkaa. Ajattelin että ei mulla ois ollukkaa rahhaa lähtiä Juomaa, joten sama kai se on lähtiä kattomaa sitä touhua siellä. Sinä päivänä mun elämä muuttu. Jumala kosketti mua ihan mahtavalla tavalla. Se oli jotain uskomatonta. Mie vain itkin ja itkin. Pari tiimiläistä rukoili mun puolesta. Se oli jotain niiin mahtavaa. Mun sydän ei ollu koskaan aieemin kokenu mitään sellasta. Huhtikuun 21. 2012 muutti mun elämän, silloin annoin koko mun elämäni Jeesukselle ja päivääkään en oo sitä katunu.
Se, mitä sen jälkeen on tapahtunu on ihan uskomatonta! Oon päässy kokeen Jumalan rakkautta ja ihmeitä! Oon päässy palvelemaan Lapin Kristillisessä Keskuksessa jossa Jani on pastorina. Nykyään vedän kahden ystäväni kanssa siellä varkki-iltoja. Olen päässyt pitämään Shine kurssia Tervolassa. Olen päässyt mahtaville tiimi matkoille!
Jumala on parantanu mut sairaudesta, josta lääkäri sanoi etten voi parantua. Mulle sanottiin että en tuu koskaan saamaan lapsia. Se oli mulle kova kolahdus. Se sattu mua. Mut mun paras ystävä sano mulle et älä ota sitä vastaa! Sulla on 100% mahdollisuus saada lapsia! Tää sairaus diagnosoitiin mulla Joulukuussa, Tammikuun kontrollissa selvisi, et oon parantunu siitä. Lääkäri oli ihmeissään. Sen jälkeen oon käyny kolme kontrollia ja kaikissa on sanottu että oon täysin terve. Jumala on niin ihmeellinen! Silloin keväällä kun tulin uskoon, eräs tiimiläisistä halusi siunata mun mahan. Nyt tiedän miksi 🙂
Jumala on ihan mahtava ja en voisi elää päivääkään ilman Häntä. On oikeasti ihme, että olen tässä juuri nyt. Jumalalla on niin mahtavia asioita mua varten, meitä kaikkia varten!

Janica, 17