Kyyneleet valuivat pitkin poskiani

Ystäväni houkutteli minut Life-tapahtumaan Kemiin, jossa olisi Tomi Vartiainen tiimeineen sekä Katupaimen. Ajattelin, että se voi olla kiinnostavaakin, koska Katupaimen oli käynyt koulussamme kertomassa tarinansa. Life-tapahtumassa tapahtui paljon ihmeellisiä asioita, myös minulle. Ystäväni parantui astmasta. Se oli todella ihana asia, sillä hän oli saanut riparilla tosi pahoja kohtauksia. Sitten Tomi sanoi, että ne, jotka eivät ole vielä täyttyneet Pyhällä Hengellä voivat tulla tänne. En tiedä, kuka minua kannusti uskomaan. Luulen, että Isabel. Kuitenkin minulle tulvahti suuri lämpö sisääni ja kyyneleet valuivat pitkin poskiani. Aloin toistamaan kahta sanaa kielillä. En tiedä mitä se tarkoitti, mutta kun myöhemmin rukoilin iltarukousta kotona, minulle tuli vain mieleen jostain, että se mitä sanoin tarkoittaa: ” Jumala, minä rakastan sinua”.

Olen onnellinen, että juuri nämä tapahtuivat minulle.

”Janica, 15”