Raitis ja onnellinen

Kerron tässä miten tulin uskoon Jeesukseen Kristukseen. Se tapahtui 6.4.1983 kello 20:30.

Olin tuona iltana huoltoaseman baarissa, kun se kutsu tapahtui 18:30. Puhuin yhden ihmisen kanssa Niilo Ylivainiosta, kun jokin voima tuli sisälleni. Tiesin myöhemmin, että Jeesus alkoi vetää mua pois alkoholin kiroista.

Kahdeksan vuotta olin merillä, alkoholi otti ja muut paheet, viimeinen ryyppyreissu oli 7kk. Siihen mahtui ruumiista irtautumista, koska huumeet teki aivan mielöttömiä tapahtumia ja 6.4 1983 se muuttui, kun maistoin kaljaa. Sen jälkeen kun se voima tuli sisälleni, ei maistunut enää hyvälle.

Jätin kaljan. Otin kaljakassin ja vein yhdelle merimieskaverille. Sanoin en tartte enää. Menin kotiin ja isä oli kotona. Sanoin haluan antaa elämäni Jeesukselle ja mennä sinne missä äiti on.

Oli keskiviikko ja Porin Pihlavassa rukouspiiri, sinne isä vei, olin ihan juovuksissa. Lopussa kysyttiin kuka haluaa antaa elämänsä Jeesukselle. Mä halusin ja kolme veljeä tuli ja rukoili mun puolesta. Taas meni vielä voimakkaampi lämpö koko kehon läpi, selvisin silmänräpäyksessä, 7kk viina kierre loppui. Nyt olen ollut 28 vuotta täysin raitis ja onnellinen.

Terveisin Hannu