Pelastus on suurin armolahja!

Shalom!

Olen Jani, 20 vuotta, uskovasta perheestä. Asenteeni oli pitkään ”uskonasioita kohtuudella, keskitytään nyt mielenkiintoisempiin asioihin”. Kävin lukiota 2 vuotta ja sitten lopetin sen kesken. Elämään tuli mielenkiintoisempia asioita, uusia kavereita ja vapautta. Asuin yksin ja elämäni tärkein asia oli musiikki. Ryyppämisen koin tylsänä mutta pilvenpoltto oli mun juttu. Koin että nyt on löytynyt mulle sopiva elämäntyyli ja kavereiden kanssa polteltiin jatkuvasti.

Tämä elämäntyyli vei pikkuhiljaa elämäniloa pois. Sivuvaikutukseton polttelu muuttui. Tuli outoja kipuja, suonet sykki, levottomuutta, unettomuutta, hikoilua nukkumaan mennessä ja en muistanut tai tajunnut enää mitä tapahtui. Kun pilveä ei ollut olin epätoivoinen. Kokeilinpa kerran yhtä psykedeeliäkin (päihdettä) jossa tiesin olevan kamalat sivuvaikutukset. Mieleni muuttui yhtä pimeäksi kuin Suomen talvi. Musiikki oli ainoa valo elämässäni.

Tiesin sisimmässäni että Raamatun Jumalassa oli jotain erikoislaatuista. Katselin joskus jotain TV7:n ohjelmaa ja halusin että Jumala tulisi voimallisemmin elämääni. Itselläni ei ollut yhtään voimia ja rohkeutta puhua uskonasioista ihmisille. Jatkoin vanhalla elämäntyylilläni. Sitten sain 40 asteen kuumeen ja tuntui raskaalta sisäisessä maailmassani… Rukoilin Jumalaa apuun ja aivan yhtäkkiä kuume laski ja oli ihmeellisen hyvä olla!

Kaverini kertoi kristinuskon olevan ainoa uskonto joka perustuu lähimmäisenrakkauteen ja hän pyysi minua nuorteniltaan. Ihmiset olivat mukavia ja Jumalan läsnäolo tuntui ihmeellisellä tavalla. Kerroin joillekin kavereilleni että olin tullut uskoon. Yhtenä iltana olin polttamassa pilveä. En ollut päässyt tästä tavasta eroon ja koin saavani siitä lohtua elämääni. Ehkä hetken oli hauskaa kunnes koko kehoni alkoi tärisemään… Kaikki tuntui helvetiltä! Minne olin matkalla? Tiesin olevani matkalla helvettiin! Oli vaikea saada hengitettyä ja rukoilin etten tulisi hulluksi tai kuolisi. Halusin antaa koko elämäni Herralle Jeesukselle. Meni vielä vähän aikaa kunnes tajusin kuinka tylsää pilvenpolttelu oli. Siinä ei ollut enää mitään hauskaa tai mielenkiintoista. Jumala antaa mielenmuutoksen!

Sanan jano kasvoi ja kasvaa edelleen. Seurakunnassa käyminen oli aluksi vaikeaa mutta asiat ovat muuttuneet lyhyessä ajassa. Olen käynyt kasteella ja saanut armolahjoja. Pelastus on suurin armolahja! Mahtava Herramme on… Lisää ylistystä elämään! Tärkeintä on että Jeesus voitti kuoleman!

Jani